Lirik Lagu Kelangan Banyuwangian Wandra

- Tuesday, September 22, 2015
Lirik lagu Kelangan Banyuwangian - Lagu yang sering dibawakan oleh grup-grup orkes melayu saat mengisi acara. Lagu dengan judul Kelangan yang dibawakan oleh Wandra.

Lirik Lagu Banyuwangian "Kelangan"



"Kelangan"
Wandra

[Verse]
Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

[Chorus]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman 
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo

Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

[Verse]
Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

[Chorus]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman 
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo

Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

[Chorus]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman 
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo

Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

---
Nyanyikan juga lagu lainnya:
Bahtera Cinta - Rhoma Irama
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search